Menu

Word lid

Als je ook vindt dat er meer en betere natuur voor iedereen moet zijn, begrijp je waarom Natuurpunt zich sterk maakt voor de natuur in Vlaanderen. Sluit je vandaag nog aan bij de grootste natuurfamilie van Vlaanderen.
Je wordt -samen met jouw gezin- lid van Natuurpunt voor slechts € 27 per jaar voor een kalenderjaar.


Voordelen

  • Als welkomstgeschenk ontvang je een exclusieve gids met wandelingen in 30 van onze mooiste natuurgebieden.
  • je ontvangt vier nummers van Natuur.blad, ons kleurrijk ledenblad boordevol natuurinformatie.
  • je ontvangt viermaal per jaar een ruim aanbod van informatie over plaatselijke activiteiten en informatie via het afdelingstijdschrift Natuur.stad.
  • Ieder weekend kan je kiezen uit een korf vol boeiende activiteiten, waarop je als lid van Natuurpunt eregast bent.Tijdschrift Natuur.stad

Natuurpunt Antwerpen Stad geeft een driemaandelijks tijdschrift uit, Natuur.stad (16 bladzijden dik). Druk- en verzendkosten vormen zo ongeveer de zwaarste post op onze kleine begroting, dus zijn we ijverig op zoek naar adverteerders, om ons de kans te geven het aantal bladzijden uit te breiden.

Een redactieteam zorgt voor de uitgave van het blad, maar je hoeft niet in de redactie te zitten om artikels te schrijven! Stuur je teksten over natuur in de stad en andere onderwerpen die onze leden en lezers kunnen interesseren naar de redactie en we vertellen je of en hoe ze opgenomen kunnen worden.

We stellen op de website enkele pdf’s ter beschikking van de oude nummers van Natuur.stad.

Natuur.stad 2018 nummer 1

Natuur.stad 2018 nummer 2

Natuur.stad 2018 nummer 3

Natuur.stad 2018 nummer 4

Voor wie al lid is...

Vergeet niet je lidmaatschap op het einde van het jaar te hernieuwen!
Lid blijven van Natuurpunt en onze organisatie blijven steunen bij haar inspanningen om natuur en landschap in Vlaanderen te beschermen en uit te breiden: dat kan het makkelijkst met een domiciliëring.

Voor wie in een ander werkingsgebied woont en ons afdelingsblad Natuur.stad wil ontvangen:
Schrijf € 7,00 over op het rekeningnummer van Natuurpunt Antwerpen Stad, BE60 5230 8051 9270, met vermelding van je lidnummer, naam en adres.