Vacanature: Assistent(e) werkveld communicatie gezocht

Een website, Facebook & Instagrampagina, een nieuwsbrief voor onze leden en eentje voor onze vrijwilligers en tot slot ook nog een driemaandelijks kwalitatief ledenblad. Bij Natuurpunt Antwerpen Stad hebben we heel wat communicatie draaiende te houden!

Als assistent werkveld communicatie ben je de rechterhand van onze coördinator communicatie en spreken jullie samen af wat er moet gebeuren. Je engageert je om maximaal aanwezig te zijn op onze communicatievergaderingen die we 10 à 11 keer per jaar op een avond in de week houden. Samen met het communicatieteam beheer je mee onze print en digitale media en zorg je ook voor de praktische voorbereiding en coördinatie van de communicatie bij events.

Je staat in voor de uitbouw van ons eigen YouTube-kanaal: Natuur.stadTV

Samen met de vrijwilligerscoach bouw je ook de nieuwe website voor de vrijwilligers.

Reken op een aantal uurtjes werk per week.

Je hebt een grote voorliefde voor communicatie en kwaliteit en bij voorkeur – maar niet noodzakelijk voor alles – ervaring met print- en digitale media, WordPress. Je kan vlot teksten schrijven en je kan ook goed coördineren en teamafspraken bewaken. Uiteraard heb je affiniteit met natuur en/of Natuurpunt en ben je bereid mee onze missie en visie uit te dragen.

Je komt in een gemotiveerd en enthousiast team vrijwilligers terecht en je staat er zeker niet alleen voor! We geven je ruim de tijd om je in te werken en ondersteunen je waar nodig! Samen maken we Antwerpen structureel groener, waarbij de natuurwaarde van het groen voorop staat!

Interesse? Mail jouw kandidatuur naar: secretariaat@natuurpuntantwerpenstad.be