Uitnodiging vrijwilligers

2024 belooft een belangrijk jaar te worden voor onze afdeling: eind februari worden de werken op Wolvenberg opgeleverd en daartoe organiseren we in juni -samen met de stad, die ook de nieuwe inrichting op Brilschans voorstelt- een heropeningsfeest.
Maar de belangrijkste gebeurtenis is wellicht de start van de bouw van het Natuurhuis Brialmont. De werking die we in dat eerste Vlaamse natuureducatieve centrum rond natuur in de stad zullen kunnen ontplooien, gaat onze afdeling pas goed ‘op de kaart zetten’. We kijken er alvast naar uit om de Antwerpenaar te verwonderen en te sensibiliseren rond die stedelijke natuur en hopen samen met ons lokale bestuur ook op jou te kunnen rekenen voor het rijke palet aan taken die die werking zal meebrengen. Het Natuurhuis wordt immers niet alleen een plaats van kennis, maar eindelijk zullen we daarmee als afdeling ook een ontmoetingsplaats hebben voor onze vrijwilligers…
UITNODIGING
Als vrijwilliger bij Natuurpunt Antwerpen Stad behoor je ook tot het grotere regionale verband: de afdeling Natuurpunt Schijnvallei vzw.

Op zaterdag 20 januari om 14u00 nodigt de regionale afdeling je van harte uit om samen met de vrijwilligers van de andere lokale afdelingen ervaringen te delen en het glas te heffen op zowel de verwezenlijkingen van het voorbije jaar, als de plannen voor het komende jaar.

De drie lokale afdelingen en de regionale zelf, stellen zich in een presentatie kort voor aan de collega-afdelingen en vervolgens horen we graag van jou wat er zoal goed ging of wat er beter kan bij het uitvoeren van je vrijwilligerswerk.

We verwelkomen jullie in het Gemeenschapscentrum ’t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, Wijnegem.
Programma:

– Verwelkoming door de regionale voorzitter
– Korte voorstelling van/door de afdelingen
– Receptie in het ‘Vragenbos’

Geef je een seintje op info@schijnvallei.be zodat we het aantal aanwezigen kunnen inschatten?
Hopelijk tot dan!

Koen Van Keer
Voorzitter Natuurpunt Antwerpen Stad