Expeditie Natuurpunt: Help team Ecopower naar de finish!

Ecopower vaart en stapt tijdens expeditie Natuurpunt ten voordele van het kleine maar fijne natuurgebied ‘De Wolvenberg’, vlak naast ons kantoor in Antwerpen-Berchem. Heel wat collega’s gaan er ‘s middags hun broodje opeten en even herbronnen. Een oase van groen en rust tussen de Singel, de Antwerpse Ring en de vele treinsporen. Dankzij uw gift kan Natuurpunt dit uitzonderlijk stukje natuur zo vlak bij de grootstad onderhouden en beschermen.

De verschillende departementen van Ecopower worden vertegenwoordigd door drie teams : Wind in de zeilen, de zonnetjes in huis en… de Waterkrachtpatsers!

Alle medewerkers bij Ecopower zetten zich elke dag in voor milieu en klimaat door te zorgen voor meer lokale hernieuwbare energie in burgerhanden. Zonnepanelen, kleine waterkrachtcentrales en windturbines die eigendom zijn van alle Ecopower-coöperanten samen. De geproduceerde energie delen we met elkaar voor een eerlijke prijs. Onze missie is een sociaal rechtvaardige transitie naar een 100% hernieuwbaar en democratisch energiesysteem.

Maar ook buiten het ‘gewone’ werk dragen we graag een steentje bij aan een gezonde planeet en een duurzame toekomst. En omdat we denken dat dat ook geldt voor vele anderen, rekenen we op uw steun voor onze expeditie. Elke euro helpt. U kiest zelf met hoeveel euro’s u ons wilt en kunt steunen. Tip: alle giften van 40 euro en meer zijn fiscaal aftrekbaar. Help jij ons mee naar de finish?

Ga naar: https://expeditie.natuurpunt.be/nl-NL/

En kies voor een van hun teams.