Inheemse plantenmarkt – Plantenverkoop van inheemse en deels autochtone planten

Datum/Tijd
Date(s) - apr16
All Day


Op zondag 16 april 2023 houden we van 10 uur tot 16 uur, traditiegetrouw, opnieuw een (fysieke) stockverkoop op onze vaste marktplaats aan het plein Kloosterstraat-Goedehoopstraat! Je kan er weer een ruim gamma van 56 inheemse planten keuren en kopen!

Het is intussen onze 9de editie! Dat zijn in al die jaren meer dan 22.500 inheemse planten die in tuinen, geveltuinen en op terrassen van onze stad en omgeving zijn aangeplant!

En 9 edities wil ook zeggen dat we volgend jaar 10 jaar bestaan en dat gaan we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We plannen een echte webshop en een groter bereik in de provincie Antwerpen!

Om die reden is het dit jaar een beetje een overgangsjaar en kan je uitzonderlijk niet (vooraf) online bestellen. Je bent des te meer welkom tijdens onze marktdag maar wees wel op tijd, want we weten dat jullie steeds zeer veel interesse hebben in onze voorraad van 1700 stuks biologisch, ecologisch opgekweekt plantgoed, dat bovendien ook nog eens een boost geeft aan de biodiversiteit in jouw voorgevel of (stads-)tuin!

Meer info en/of jouw persoonlijke kooplijst al samenstellen? Surf dan alvast even naar onze website!

https://www.natuurpuntantwerpenstad.be/wilderisbeter/

foto: Johan Wyckmans