Namiddagvoorstelling afgelast – Filmvoorstelling ‘Onze natuur’

Locatie
GC 't Gasthuis

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - mei27
19:30 - 21:00


OPGELET: de namiddagvoorstelling werd afgelast. Wie toch nog een voorstelling wil bijwonen, kan aansluiten ’s avonds om 19u30 bij onze voorstelling voor vrijwilligers waarvoor er nog plaatsen vrij zijn. Contacteer in dat geval info@schijnvallei.be om in te schrijven.

‘Onze Natuur’ is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren en planten in ons land die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten, verteld door Matteo Simoni en met de muziek van Dirk Brossé. Het eindresultaat is adembenemend mooi. De film is niet alleen een ode aan de natuur in ons land, maar ook aan alle mensen die er voor zorgen.

Productiehuis Hotel Hungaria filmde drie jaar lang de prachtige natuur in ons land. Daarbij konden ze rekenen op de steun van de Natuurpunt vrijwilligers en medewerkers. Ze toonden de filmcrew waar ze de mooiste opnames konden maken van al die plant- en diersoorten en begeleidden hen op het terrein. Zo zorgde onze voorzitter Koen Van Keer er als spinnenexpert voor dat de indrukwekkende beelden van de lentevuurspin konden gemaakt worden en begeleidde hij de filmmakers bij het filmen van de snoek in de Wolvenbergvijver. Koen leidt de voorstelling in Wijnegem in.

Prijs: €5 voor NP- leden en €7 voor niet-leden

Liefst vooraf inschrijven via: https://www.natuurpunt.be/agenda/filmvoorstelling-onze-natuur-60960