10 jaar NAS! Fiets mee vanuit ’t Stadspark langs Het Schijn!

Feest mee in ’t Stadspark op zondag 10 juli van 10 tot 20 uur.

Heel de dag zijn we er aanwezig met een info- en drankenstand en vertellen en tonen we je de link van het Schijn met het Stadspark. Geniet op ons terrasje van heerlijke biodrankjes! Het groen van het Stadspark krijg je er gratis bij! Je vindt ons kant Rubenslei t.h.v. de Louiza-Marialei. 

Zin om de benen te strekken? We voorzien gratis gegidste rondleidingen (inschrijvingen ter plaatse). De starturen van deze rondleidingen kan je vanaf vrijdag 1 juli terugvinden op onze website via deze link: https://www.natuurpuntantwerpenstad.be/10jaarnas/

Om 10u15 vertrekt er ook een gratis fietstocht langs Het Schijn. Afstand ongeveer 55 km.

Onder begeleiding van onze ervaren gids Walter Bats verken je per fiets heel wat mooie plekjes langs de grote en kleine Schijn!

 

Vertrek en aankomst aan onze feeststand in het Stadspark.

 

Inschrijven vooraf is verplicht en kan tot en met woensdag 6 juli 2022. Lunchpakket en drank dien je zelf te voorzien.

Gelieve te mailen naar: Johan.wyckmans@natuurpuntantwerpenstad.be met vermelding van je naam, voornaam, aantal personen van jouw groep/gezin en een gsm-nummer. (Let op: een gsm-nummer is verplicht mee te delen om je deelname te registreren. We bewaren je nummer achteraf niet). We bevestigen steeds per mail wanneer jouw inschrijving definitief is.

Kom met ons meegenieten!