Anti-graffititeam Wolvenberg

Locatie
Rode container

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - mei5
09:30 - 12:00


De werken om bijkomende kansen te creëren voor de biodiversiteit in ons natuurreservaat Wolvenberg en om de menselijke bezoekers binnenkort een betere beleving van het gebied te bezorgen vorderen goed!

Slotstuk van deze werken is het plaatsen van nieuwe infopanelen op en rondom ons natuurgebied.

Jammer genoeg weten we dat deze infopanelen zonder twijfel op één of ander moment ten prooi zullen vallen aan graffiti. Zoals je op de foto kan zien is één van de huidige (oude) infoborden zelfs haast niet meer leesbaar.

Met ons nieuwe anti-graffititeam willen we er voor zorgen dat de infopanelen toch zo veel mogelijk netjes en leesbaar blijven, zodat we bezoekers een leuke, leerrijke en aangename beleving in ons natuurgebied kunnen blijven garanderen.

We zoeken dan ook (nieuwe) helpende handen die in dit team aan de slag willen gaan! Elke eerste zondag van de maand (behalve in juni, juli en wanneer die 1ste zondag op een feestdag valt) trekken we samen met ons beheerteam van 9.30 uur tot 12.00 uur het natuurgebied in en verwijderen we alle aanwezige graffiti, stickers, ect.

We starten een eerste keer tijdens de kennismakingsdag op zondag 7 april 2024!

Wil jij graag deel uitmaken van dit nieuwe team en af en toe mee de handen uit de mouwen steken? Laat het ons weten en mail naar: johan.wyckmans@natuurpuntantwerpenstad.be

Foto: Koen Van Keer