Anti-graffititeam voor Wolvenberg gaat van start op 4 augustus

Locatie
Wolvenberg container

Categorieën No Categories

Datum/Tijd
Date(s) - aug4
10:00 - 12:00


Op 22 juni zal het openingsfeest plaatsvinden van het vernieuwde Park Brialmont en dus ook van de nieuwe wandelpaden in ons natuurreservaat Wolvenberg.

Binnenkort zullen daarom ook de nieuwe infopanelen op en rondom ons natuurgebied geplaatst worden.

Jammer genoeg weten we dat deze infopanelen zonder twijfel op één of ander moment ten prooi zullen vallen aan graffiti. Zoals je op de foto kan zien was één van de oude infoborden zelfs haast niet meer leesbaar.

Met ons nieuwe anti-graffititeam willen we er voor zorgen dat de infopanelen toch zo veel mogelijk netjes en leesbaar blijven, zodat we bezoekers een leuke, leerrijke en aangename beleving in ons natuurgebied kunnen blijven garanderen.

We zoeken daarom nog steeds helpende handen die in dit team aan de slag willen gaan! Elke eerste zondag van de maand (behalve in juni, juli en wanneer die 1ste zondag op een feestdag valt) trekken we samen met ons beheerteam van 10.00 uur tot 12.00 uur het natuurgebied in en verwijderen we zoveel mogelijk alle aanwezige graffiti, stickers, etc.

Wil jij graag deel uitmaken van dit nieuwe team en af en toe mee de handen uit de mouwen steken? Laat het ons weten en mail naar:

johan.wyckmans@natuurpuntantwerpenstad.be

foto: Koen Van Keer